https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

02.07.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju

SAMOSTOJNI SVETOVALEC I - PROJEKT UČNE DELAVNICE+ V MURSKI SOBOTI, CENTRALNA SLUŽBA, SLUŽBA ZA ZAPOSLOVANJE - MURSKA SOBOTA. Opis del: opravljanje strokovnih nalog trenerja dela na delovnem področju v okviru projekta/operacije učne delavnice+, strokovna podpora, informiranje in svetovanje v projekt/operacijo vključenim osebam in delodajalcem ter območnim službam, spremljanje vsebinske izvedbe programa praktičnega usposabljanja in subvencioniranega zaposlovanja v skladu s potrjenim programom ter pogodbenimi obveznostmi pri izvajalcih, usklajevanje potreb in pričakovanj delodajalcev z zmožnostmi udeležencev, motiviranje in pravočasno odzivanje z elementi mediacije ob zastojih v izvedbi programa, priprava poročil/akcijskih načrtov o udeležencih in o delodajalcih, vključenih v projekt/operacijo, vključno z izmenjavo izkušenj za nadaljnjo obravnavo, pomoč pri planiranju, izvajanju, spremljanju in zaključevanju projekta/operacije itd. Trajanje zaposlitve: določen čas oz. do 31.03.2029 oz. do zaključka projekta. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. julija.

SPREMLJEVALEC GIBALNO OVIRANIH OTROK V VRTCU (V.) - M/Ž pri OSNOVNA ŠOLA TURNIŠČE. Delo z otroci s posebnimi potrebami z odločbo o usmeritvi. Trajanje zaposlitve: določen čas in sicer od 1.9.2024 do 31.8.2025. Prijavi je potrebno priložiti potrdili o nekaznovanosti v skladu s 107.a členom ZOFVI (potrdilo iz kazenske evidence o nekaznovanosti, potrdilo sodišča, da oseba ni v kazenskem postopku - ne seme biti starejše od enega meseca). Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 3. julija.

UČITELJ NEMŠKEGA IN ANGLEŠKEGA JEZIKA - M/Ž pri OSNOVNA ŠOLA TURNIŠČE. Opis dela: izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela, v skladu z opisi del in nalog. poučevanje tujega jezika - nemščina in angleščina. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Izobraževanje učiteljev s predmetno specializacijo. Kandidat mora izpolnjevati z zakonom določene pogoje za zaposlitev v VIZ. Vlogi je potrebno priložiti vsa ustrezna dokazila (življenjepis, diplomo, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo, da oseba ni bila obsojena kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost in potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku). Potrdila ne smejo biti starejša od enega meseca. Kandidati naj pošljejo prošnjo priporočeno po pošti do 3. julija.

VOZNIK KOMBIJA - M/Ž pri POHIŠTVO IL AMBIENTI d.o.o., MURSKA SOBOTA. Opis del: dostava pohištva strankam. Gre za delo za nedoločen čas s poskusno dobo treh mesecev. kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 13. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

BOLNIČAR NEGOVALEC I- NEGA III. IN IV. - M/Ž pri DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUTOMER. Opis del: pomoč pri zdravstveni negi in oskrbi stanovalcev, pomoč pri premikanju v prostoru in prevozih stanovalcev, transfer zdravstvenega materiala in stanovalcev, opazovanje stanja stanovalcev in poročanje, vzdrževanje bivalnega okolja stanovalcev, urejanje ležišča stanovalcev, oblačenje in slačenje stanovalcev, vzdrževanje osebne nege stanovalcev, umivanje in nega itd. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev, Poskusno delo: 1 mes. Obvezen vpis v register izvajalcev v zdravstveni in babiški negi, delovne izkušnje na enakih ali podobnih delih–zdravstvena nega in oskrba. Po izteku pogodbe za določen čas, je možnost sklenitve nove pogodbe za nedoločen čas. kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3. julija.

PRODAJALEC/PRODAJALKA - M/Ž pri TEDI BETRIEBS, družba za trgovino. Gre za delo v neprehrambeni trgovini Tedi v Murski Soboti. Delo vključuje zlaganje in sortiranje izdelkov na police ter delo na blagajni. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca.

SKLADIŠČNI DELAVEC - M/Ž pri ELEKTROMATERIAL IPO LENDAVA. Opis del in nalog: sprejema, sortira in zlaga materiale, pripravlja in izdaja materiale, zbira, evidentira in dostavlja dokumentacijo o prejemu in izdaji, sodeluje pri inventurah, občasno pregleduje in spremlja stanje skladiščenih proizvodov, opravlja dela z viličarjem, čisti in pospravlja skladišče, tekoče in preventivno vzdržuje viličar. Potreben je izpit za voznika viličarja. Nudijo zaposlitev za določen čas, 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 5. julija.

POLAGANJE TALNIH OBLOG - M/Ž pri Hišni servis, manjša gradbena in montažna dela, Boštjan Štumpf s.p., GORNJA RADGONA. Opis del in nalog: polaganje keramike, vinila, laminat itd. Nudijo zaposlitev za 10 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Zaželene so izkušnje pri tovrstnem delu in osnovno znanje nemščine. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 8. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2024 ob 11:34 Ne diraj gost

      youtu.be/QhBWJ3XKdNY

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2024 ob 13:52 gost

      Pa kaj ta debil županski iz Turnišča naklada. O kakih investicijah on govori. V občini Turnišče se ni spremenilo nič od takrat ko je občino prevzel ta zavaljeni debil SDS. Edino da so se z razvojem pomaknila nazaj v leto 1950. Cesto imajo tako ozko kot v vseh sosednih občinah imajo ulice. Eno delavno mesto ni odprl na novo v 6 letih vladanja edino da je za 20 kg bolj debel. Ta verjetno nima pojma kaj pomeni voditi občino. Da ne govorim o njegovih hlapci ki ga podpirajo svetniki tako imenovani. Beda od občine.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2024 ob 14:01 gost

      To si dobro napisal. Naj gre na inštrukcijo v Dobrovnik, Odrance, Črenšovci. Kajti v občini Turnišče se res nič ne dogaja ko se pelješ skozi to selendro kot da si za pol stoletja prišel nazaj. Še niti v cerkvi strani več kot 750 let ne vejo kdaj je čas za zakrament svete birme. Kajti zdaj ko so končali šolo so imeli birmo in to pri 34 stopinj. Če bi bili patri keri so z pomočjo župnijskega sveta morali zapustiti Turnišče debeli štrunf tega niti nebi moral sanjati. O birmi tako pozno.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.07.2024 ob 15:29 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.