https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Mladi ustvarjali v Lendavi

Lendava, 03.07.2024 ob 14:10  

Ob zaključku letošnje likovne kolonije LindArt Junior je 20 udeležencev ustvarjalnih delavnic predstavilo svoja dela, ki si jih je ogledal tudi župan Občine Lendava Janez Magyar in jim čestital za izjemna umetniška dela.


Vsebinsko izhodišče letošnje LinArt Junior kolonije so bili dežniki, saj letos obeležujejo 120. obletnico dežnikarstva v Lendavi. Motivi, ki so jih mladi slikali na dežnike so bili povezani z Lendavo, njenimi simboli, značilnimi vzorci in motivi.

Likovno nadarjenim najstnikom so mentorji letos bili Betti Šabjan, Fortuna Lazar in Dubravko Baugartner, ki so z ustvarjanjem pričeli 26. junija in zaključili z 2. julijem s priložnostno razstavo ustvarjenih izdelkov.  

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: GML in Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2024 ob 15:13 gost

      Tega srečanja je bil najbolj vesel župan. Kajti on itak ni za resen posel samo za kake take dogotke kjer se zabava je in pije. Tega pa je v Lendavi res veliko.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.07.2024 ob 17:39 gost

        Golobov seronja, ne seri, boli, zelo te boli, ka ste pušnili na volitvah za župana. Zaleti se v zid, mogoče, ti bo bolečina minila.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2024 ob 8:44 Svizec gost

      Na volitvah za župana je najbolj pušnila Lendava.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.