https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Kupšincih nova pridobitev

Kupšinci , 04.07.2024 ob 12:10  

Opuščeno teniško igrišče ob vaškem domu je dobilo novo "preobleko" in bo odslej služilo krajanom za izvajanje rekreacije in različnih športov.


Zamenjan je bil ustroj dotrajanega teniškega igrišča in izvedena asfaltna prevleka. Namestili so tudi koše za košarko, nogometne gole in set za tenis. 

Vrednost investicije je znašala 52.901,81 evrov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2024 ob 13:21 ...... gost

      Kje u vražju mater je to? Kupšinci, šport in talenti, kot Panama svetovni prvak v nogometu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ali Trinidad in Tobago v košarki.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2024 ob 14:41 Fake gost

      Zdaj če si neizobražen in nerazgledan ti žal nemremo pomagati če ne veš kje so Kupšinci. Z komentarjem pa se samo smešiš in kažeš kakšno budalo nepismeno si.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.