https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Elektro Maribor nagradil najboljše dijake SPTŠ Murska Sobota

Murska Sobota, 05.07.2024 ob 13:00  

Elektro Maribor in SPTŠ Murska Sobota letos že trinajstič spodbujata najboljše dijake in jih nagrajujeta. 

Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota se nahaja na enem izmed območjih, ki ga z električno energijo oskrbuje Elektro Maribor, ki s šolami sodeluje v sklopu praktičnega pouka in opravljanja prakse, podeljuje pa tudi štipendije in sodeluje pri izboru najboljšega dijaka. Slednje velja v javnosti dobro sprejeto prakso, v kateri profesorji na podlagi dosežkov predlagajo najboljše dijake.

Priznanja so dijakom Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota podelili Tatjana Vogrinec Burgar, predsednica uprave družbe Elektro Maribor, Rajko Palatin, učitelj aktiva elektrotehnike SPŠT Murska Sobota, in direktor območne enote Murska Sobota, Uroš Kolarič. 

Prejemniki priznanj so Nino Bočkorec, ki je prijel zlati znak odličnosti in nagrado v višini 300 €, Aljaž Serec je prejel srebrni znak odličnosti in nagrado v višini 200 € ter David Farkaš bronasti znak odličnosti in nagrado v višini 100 €.

Obtem je Vogrinec Burgar povedala, da so dosežki dijakov resnično impresivni in da so prav oni takšni kadri, ki jih želijo v svoji sredini. Hkrati izpostavlja, da z izborom naj dijakov želijo spodbuditi zanimanje za poklice, ki se z leti spreminjajo, a ostajajo izjemno pomembni za delovanje družbe in način življenja kot ga živimo.

Palant pa ob tej priložnosti poudarja: "Sodelovanje naše šole in družbe Elektro Maribor je uspešen primer povezovanja strokovne šole in družbe iz lokalnega področja s skupnim ciljem, da so dijaki po končanem izobraževanju strokovno čimbolj usposobljeni in konkurenčni na trgu dela."

Foto: Boštjan Rous

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2024 ob 15:39 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.