https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V pobratenem bavarskem mestu potekal festival Bürgerfest

08.07.2024 ob 8:10  

V bavarskem pobratenem mestu Ingolstadt je prejšnji konec tedna potekal tradicionalni festival Bürgerfest, s številnimi prireditvami in koncerti v mestnem središču.

Ob tej priložnosti so se zbrali tudi predstavniki sedmih (od sicer desetih) pobratenih mest Ingolstadta. Mursko Soboto je v imenu župana zastopal podžupan Timi Gomboc, ki mu je pripadla čast, da se je na sprejemu, ki ga je pripravil nadžupan dr. Christian Scharpf v imenu vseh partnerskih mest gostiteljem zahvalil za povabilo in dobro sodelovanje.

Ob letošnji 45-letnici pobratenja Murske Sobote z Ingolstadtom je poudaril dobro sodelovanje obeh mest na številnih področjih in se zahvalil vsem, ki skbijo, da prijateljstvo še zmeraj živi. Sprejema se je udeležila tudi generalna konzulka RS v Münchnu Maša Šiftar.

Na festivalu so se predstavljala prisotna partnerska mesta tudi s turistično ponudbo. Stojnica Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota je privabila številne obiskovalce, ki so spoznali turistične znamenitosti srca Pomurja in Mursko Soboto prepoznali kot naslednjo destinacijo svojega potovanja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2024 ob 16:14 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.