https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ustvarili so ekosisteme v malem

Murska Sobota, 15.07.2024 ob 8:00  

V MIKK-u pripravljajo zanimive delavnice. Ena izmed takšnih je bila zagotovo delavnica, ki so pred kratkim pripravili v sodelovanju z Ville of plants.


Dašo Gomboc je pripravil delavnico izdelovanja rastlinskih terarijev, ki so vedno bolj popularni. Rastlinski terariji so namreč dobra izbira za vse, ki jim skrb za rastline ne gre najbolje od rok, bodisi zaradi pomanjkanja časa ali morda občutka. 

Rastline namreč v zaprtem prostoru same poskrbijo za kroženje vsega, kar potrebujejo. Dodajanje vlage je potrebno le občasno, pomembno pa je, da hranimo terarij na sobni temperaturi. 

Spoznali so različne podlage in pripravili okolje, v katerem bodo rastline dobro uspevale. 

S primernimi orodji so spoznali rastline in ustvarili rastlinski svet v zaprtem prostoru, ki se bo oskrboval sam od sebe. Delček narave, s katerim bodo polepšali svoje domove - in to brez velikega sprotnega truda.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: MIKK.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.