https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Veselje in nova prijateljstva na taboru Rast

14.07.2024 ob 11:00  

Društvo Rast Ljutomer je že tretjo zapored organiziral Inkluzivni poletni tabor Rast, ki se ga je udeležilo 35 otrok in mladih odraslih, starih od 5 do 30 let.

Tabor so pričeli s telovadbo z Nušo Vukan in vožnjo z brodom na Gornji Bistrici, kjer so mladi začeli tkati nova prijateljstva in pridobivati nove dragocene izkušnje.

Drugi dan jih je pot vodila v Terme Banovci, kjer so uživali v kopanju, v naslednjih dneh pa so se odpravili še na izlet z vlakom v Mursko Soboto, kjer so si ogledali grad in muzej, na Razkrižje, kjer so obiskali likovno delavnico z umetnostno terapevtko Karoline Ovsenjak ter izvedli veliko ustvarjalnih delavnic in športnih iger, tabor pa so zaključili z obiskom Kmetije Cetin in piknikom, kjer so podelili priznanja in pohvale za sodelovanje, vztrajnost in premagovanje izzivov. 

Udeležence, med katerimi so bili mladi člani društva, učenci OŠCG Ljutomer in sorojenci vseh prej naštetih, je spremljalo 14 prostovoljcev.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Društvo Rast Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.