https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Bankomat v Rogašovcih zdaj na novi lokaciji

Rogašovci, 10.07.2024 ob 9:00  

Občina Rogašovci je sporočila, da bankomata na dosedanji lokaciji ne bo več, a naj bi včeraj začel delovati bankomat na novi lokaciji.

Nova Ljubljanska banka d. d. je namreč preselila bankomat iz dosedanje lokacije. Do zdaj so imeli bankomat pri poslovalnici NLB, od 9. julija pa lahko denar dvignete na bankomatu na bencinskem servisu Petrol, na naslovu Sveti Jurij 7a. 

Foto: Arhiv Pomurca.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2024 ob 22:20 Serdica gost

      E tako ka de Gomboc več kral, stari je dosta Lidija ocigano z gorivom, pa to zna vsaki Goričanec kakšni cigan je bil, tradicija se nadaljuje na sina. Po ropih takoj nove avtorje spokipuvo sebi in isto oči, prste je, ziher mel polek

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2024 ob 22:26 Ropoča gost

      Serdica.. praf si vse napiso, stari Gomboc ne vupa dosta vuni hoditi, tradicija pa se itak dele nadaluvle na toj pumpi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.