https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Nogometni kamp Marcos Tavares navdušil otroke

13.07.2024 ob 8:30  

V športnem centru Ivanke Serec v Radencih se je zaključil Poletni nogometni kamp Marcos Tavares 2024 za otroke od 7 do 15 let.


Mladi nogometaši so uživali v petih dneh druženja, nogometa in zabave, brez telefonov. Gostitelj, brazilski nogometaš s slovenskim državljanstvom Marcos Tavares, je udeležence navdušil s svojo prisotnostjo.

Radenski župan Roman Leljak je otrokoma Nikolasu Fazio in Jožetu Gerzini podelil priznanje za plemenito dejanje, Marcos pa jima je podaril podpisano žogo EURO 2024. Olimpijka Gloria Kotnik je Marcosu podelila srebrnik podjetja Elementum in prejela podpisan dres. Kamp se bo ponovil tudi v letu 2025.

Več slik v spodnji galeriji ...

Foto: Dani Mauko

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2024 ob 21:42 gost

      Mislim da so starši bili bolj navdušeni kot otroci. Naenkrat so vsi fuzbaleri pri hiši dedek babica starši otrok pa tak tak. Itak je večini primerov to želja staršev.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.