https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Murska Sobota z obnovljenim Skate parkom

Murska Sobota, 13.07.2024 ob 8:00  

V Mestni občini Murska Sobota je bil nedavno dokončan obsežen projekt obnove priljubljenega Skate Parka. Ta prostor, ki je že dolgo središče športnih aktivnosti in družabnega življenja mladih in družin v regiji, je zdaj prenovljen z namenom zagotoviti še boljše pogoje za varno in zabavno uporabo.


Po podatkih, pridobljenih iz mestne uprave, so bile v okviru obnove temeljito preurejene vse ključne strukture Skate Parka. Stari elementi so bili osveženi in prilagojeni novim standardom, asfaltna podlaga je bila popravljena in prevlečena z novo akrilno zaščito, ki ne le izboljšuje estetiko, temveč tudi povečuje varnost uporabnikov.

Občinski uradniki so izrazili optimizem glede prihodnosti obnovljenega Skate Parka, ki bo po njihovem mnenju še naprej služil kot pomemben kraj za druženje in športne aktivnosti za vse generacije. Nova akrilna prevleka bo zagotavljala boljši oprijem in varnejšo uporabo, kar je ključno za ohranjanje visokih standardov varnosti.

Mestna občina Murska Sobota se s to obnovo utrjuje kot sodobno mesto, ki skrbi za potrebe svojih prebivalcev in gradi trajnostno prihodnost za prihodnje generacije. Zaveza k nadaljnjemu vzdrževanju in izboljšanju mestne infrastrukture bo zagotovila, da bo obnovljeni Skate Park še dolga leta ostal središče športnih in družabnih dejavnosti v regiji.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Mestna občina Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.