https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Delavnica o nevarnostih spleta s Cenetom Prevcem

Grad, 14.07.2024 ob 13:00  

Otroci iz različnih verskih skupin so se udeležili delavnice na temo Nevarnosti spleta in promocija poklica policist, ki jo je na gradu Grad organizirala Evangeličanska humanitarna organizacija (EHO).

Na delavnici je sodeloval tudi slovenski smučarski skakalec Cene Prevc, pridružila pa sta se mu tudi policista iz Gornjih Petrovcec, Drago Kren in Drago Buček.

Prevc je na delavinci predstavil razkorak med javno in realno podobo znanih osebnosti ter iluzijo, ki jo povzročajo socialna omrežja. Policista pa sta temu dodala še nasvete glede zlorab in predstavila nevarnosti uporabe interneta. Na koncu je sledila še predstavitev poklica policista, pri čemer je policistoma družbo delala policistka Pika.

Foto: Facebook Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.