https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vročinski val se nadaljuje: Najbolj vroče v Lendavi

10.07.2024 ob 19:07  

Slovenija je sredi vročinskega vala, ki bo trajal najmanj 10 dni. ARSO je v večjem delu Slovenije danes izmeril temperature nad 33 stopinj Celzija, najvišjo temperaturo pa so izmerili v Lendavi, kjer je termometer pokazal kar 36,1 stopinje Celzija.

Visoke temperature so izmerili tudi v Murski Soboti in na Jeruzalemu, k še večjemu občutku vročine pa je prispevala visoka relativna vlažnost, pojasnjuje ARSO. 

Zvečer bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Ponoči se bo razjasnilo, na severu pa lahko nastane še kakšna nevihta.

Kakšno vreme nas čaka jutri?

Jutri bo sončno z občasno spremenljivo oblačnostjo. Popoldne in proti večeru lahko pričakujemo nekaj ploh in neviht, ki se bodo ponekod na severu nadaljevale v noč na petek. Najvišje dnevne temperature bodo med 30 in 36 stopinj Celzija.

Tudi v petek bo sončno, vroče in soparno, v soboto pa bo sprva še dokaj sončno, popoldne in zvečer pa bodo nastale krajevne plohe in nevihte. V nedeljo se bo postopno razjasnilo in nekoliko ohladilo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2024 ob 21:35 sds gost

      valda ka je vroče če pa mađar šprica mrzlo vodo na vroči asfalt ka de prle spokal, sproti nahrani še komarje pa ustvari prijetno sparino ker poleg visoke temperature narod nuca še vlago v zraku

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.07.2024 ob 23:48 Kobra gost

      Valda ka je vroče če pa je poletje,ne paše nam mraz ne vročina ka bi radi? Tako pač je še vroče in se z tem moramo sprijazniti

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.07.2024 ob 7:23 špricar gost

        Natoči si prav ohlajeni špricar, bar boš vido ka de pomagalo, vajo lahko nekajkrat ponoviš !

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.07.2024 ob 7:25 gost

      To da je julija vroče ni nobena posebnost to je naravni pojav keri že milijone let deluje isto. To da je pa vroče v glavah debilov ki taga ne razumejo to pa je problem naše družbe. Kajti taki ljudje z skisanimi možgani kvarijo sliko v svetu poštenih Slovencev. In to so desni skrajneži stranke SDS in nove Slovenije.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.