https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Mladoletni voznik vozil brez vozniškega dovoljenja

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se vse končale le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, zasegli skuter, tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru in dve povoženji divjadi.

 

Na področju kriminalitete smo obravnavali goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu, goljufijo pri izvedbi gradbenih del, dve grožnji, poškodovanje osebnega avtomobila, tatvino bančnih kartic iz osebnega avtomobila in potem v nadaljevanju, zlorabo le teh, za dvig gotovine na bankomatu. Poleg tega smo zasegli še bankovca za 10 in 50 evrov, za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti si je voznik tovornega vozila, pri zapiranju dvižne rampe priprl dva prsta in se pri tem lažje telesno poškodoval.

V Bratoncih je bil zaustavljen voznik skuterja. Pri kontroli so policisti ugotovili, da mladoletni voznik ne poseduje vozniškega dovoljenja za vožnjo skuterja. Zaradi tega je bil skuter zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

Foto: Arhiv Pomurec

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.