https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: 22. Srečanje motoristov ob Gajševskem jezeru

Gajševci, 15.07.2024 ob 15:00  

V soboto, 13. julija, se je odvilo že 22. mednarodno srečanje motoristov ob Gajševskem jezeru.

Dogodek velja za največje moto srečanje v Prlekiji na idilični lokaciji ob Gajševskem jezeru.

Pestro sobotno dogajanje je vključevalo panoramsko vožnjo, druženje ob glasbi in kampiranje, manjkalo pa ni niti dobre hrane in pijače.

Ob večernih urah so za glasbo in dobro vzdušje poskrbeli Eklips, Slainte ol Friend, Mojca, jaz sn sam in skupina Šank Rock.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.07.2024 ob 15:24 smrkci gost

      Vsaki peder in lezbijka imata motor,dobrih in poštenih motoristov je 10%, ostalih 90% so pa papige ki posnemajo druge,praktično nimajo pojma od motorja,so pa največji povzročitelji prometnih nesreč tudi z smrtnim izidom.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2024 ob 0:11 john gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everyone... Work for a few hrs a day and start getting paid in the range of 17,000-24,000 dollars a month...Everyone can get this kaz opportunity... see detail here... C­­a­­s­­h­­p­­r­­o­­f­­i­­t­­7­­.­­C­­o­­𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.07.2024 ob 16:06 gost

      To si dobro napisal pa še res je. Ampak kako pa naj bo drugače če vsi motoristi držijo pivo v roki. Še tisti keri se imajo za antialkoholike.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.07.2024 ob 17:58 gost

      Stari dobri Šank rock, ga še vedno dobro zažiga.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.