https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zabavali so se na 29. Tradicionalni Ajdovi noči

Odranci, 14.07.2024 ob 15:43  

Ta vikend so se v Odrancih zabavali na Ajdovi noči, ki je postregla s pestrim dvodnevnim dogajanjem.

V petek so za dobro vzdušje poskrbeli skupina Genial, Zvita Feltna in DJ Tommy boy. Sobotno dogajanje pa se je pričelo s popoldanskim druženjem upokojencev in ostalih obiskovalcev ob zvokih Divjih muzikantov, sledilo je tradicionalno tekmovanje v kuhanju ajdove kaše, nato pa nastop glasbenega gosta Vilija Resnika.

Prvo mesto v kuhanju ajdove kaše je zasedla Ekipa U7 najstnice, drugo mesto Društvo upokojencev Odranci in tretje mesto KUD Ajda Odranci.

V večernem delu se je odvila tudi gledališka predstava Super čarovnica Mici, ki jo je za najmlajše pripravilo KU-KUC gledališče.

Za zabavo do jutranjih ur pa je v nadaljevanju večera poskrbela skupina Tropiki.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Lara Mesarič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2024 ob 20:22 gost

      Cuzeki so imel ajduvo noč. Verjetno so pozabili da je ajduva noč ker včasih ni bilo mesta niti za muhe zdaj pa vse napol prazno.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.