https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Častni občan Murske Sobote postal Mitja Slavinec

Murska Sobota, 13.07.2024 ob 6:00  

Včeraj so v Gledališču Park podelili priznanja Mestne občine Murska Sobota za leto 2024.


Najvišje priznanje, naziv častnega občana, prejme prof. dr. Mitja Slavinec za izjemne dosežke in prispevek k promociji in razvoju občine. Slavinec, pomurski akademik, je znan po svojem delu na področju fizike, pedagogike in družbeno koristnih dejavnosti.

Plaketo Mestne občine Murska Sobota sta prejela Biserka Flegar in Avgust Marič za dolgoletno prostovoljno delo v krajevni skupnosti Bakovci. Flegarjeva je izstopala kot kulturna delavka, Marič pa kot dolgoletni gasilec in prostovoljec.

Zahvalne listine za pomembne dosežke in prispevek k razvoju občine so prejeli Splošna bolnišnica Murska Sobota, Marjana Gomboc in doc. dr. Jerneja Farkaš Lainščak.

Bolnišnica praznuje 130-letnico delovanja in je znana po napredku v zdravstveni oskrbi, Gombočeva pa je priznana prostovoljka in krvodajalka. Doc. dr. Farkaš Lainščak je nagrajena za izjemne dosežke na področju javnega zdravja, zlasti za program ozaveščanja o srčnem popuščanju.

Ta priznanja izkazujejo hvaležnost in spoštovanje do posameznikov in organizacij, ki s svojim delom prispevajo k razvoju in ugledu Mestne občine Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2024 ob 7:00 Markojca gost

      Jes bi pravla, ka mogouče zdaj bode si mastnolasi celou opral endouk tedensko tou mastno betico???? Ka pravite????

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2024 ob 7:04 Mastnolasi gost

      Ej Markojca jaz si vsak dan operem glavo - lase pa imam vseeno mastne. Mastnolasi mi je enkrat zaupal, da si tudi on opere najmanj vsak drugi dan ampak so mu rezanci vseeno mastni. Kaj praviš na to????

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2024 ob 7:25 Dillinka gost

      Je dillinka puna dvorana oboževateljev mastnolasega nindre pa ga nega debelega, grdoga, plastičnoga Pište, pa velkoga bučmana, pa ženske mastnolasoga vaček pa dillinka nega nite enoga Cigajna???? Kak ga tou, gjes bi ga šou!!!!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2024 ob 10:10 Gosti gost

        Koje ljubosumje haha, ka si pa ti kaj napravo napravla za naso obcino razen ka gezik tu vrtis??? Socialo valda vlices na pune

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2024 ob 7:25 Dillinka gost

      Je dillinka puna dvorana oboževateljev mastnolasega nindre pa ga nega debelega, grdoga, plastičnoga Pište, pa velkoga bučmana, pa ženske mastnolasoga vaček pa dillinka nega nite enoga Cigajna???? Kak ga tou, gjes bi ga šou!!!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.07.2024 ob 10:57 Gost4673 gost

      Ka mata skupnoga čvapčič pa slavinec?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.