https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mednarodni turnir U-12 v Radencih dobili Celjani

Radenci, 31.1.2012  

ŠD NK Veržej je uspešno organiziral mednarodni turnir za mlajše dečke U-12, na katerem je nastopilo 17 ekip iz Hrvaške, Madžarske in Slovenije. Največ znanja so prikazali igralci NK CMC Celja, ki so v finalu premagali NK Međimurje. V boju za tretje mesto je bila NŠ Maribor boljša od NŠ Poli Drava Ptuj.


Pomurske ekipe na turnirju niso bile pretirano uspešne, saj se nobena od njih ni uspela uvrstiti med polfinaliste. Še najbližje temu je bila Mura 05, ki je proti Mariboru izgubila po podaljških, Međimurje in Drava Ptuj pa sta bili prevelik zalogaj za Gančane in Veržej B.

Veržej B

Najboljši vratar na turnirju je bil Tim Gliebe (NŠ Maribor), najboljši igralec član NK CMC Celje Blaž Žgajner in najboljši strelec kapetan NK Međimurje Denis Bošnja. Medalje in pokale so podeljevali nekdanji slovenski reprezentant Borut Semler, igralec veržejske selekcije U-14 Marko Maučec ter kapetana mladinske ekipe Jernej Trstenjak ter članske ekipe Damijan Kaučič. Priznanje za odlično sojenje na turnirju sta prejela tudi sodnika Bojan in Marjan Čontala. 

Vse rezultate si lahko ogledate v priponki ...

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.