https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Moravske Toplice so zaživele z nastopom Ninnay & The Godfathers

Moravske Toplice, 19.07.2024 ob 12:00  

Moravske Toplice so včeraj zvečer zaživele v ritmih odlične glasbe in pozitivne energije, saj je na odru nastopil trio Ninnay & The Godfathers. Ta izjemni dogodek je del Poletja v Moravskih Toplicah, ki privablja ljubitelje glasbe z različnih koncev.


Nina Bužanin Simčič - Ninnay je vokalistka z bogatim glasbenim repertoarjem, ki je že utrdila svoje ime v slovenskem glasbenem prostoru.

 

S svojim nastopom je navdušila občinstvo, saj je znana po tem, da izstopa na različnih tekmovanjih in festivalih. Med njenimi dosežki je tudi nagrada Danila Kocjančiča za najbolj obetavno izvajalko na Melodijah morja in sonca 2022.

Čeprav je po duši rokerica, njen repertoar, sega preko rock glasbe, kar je včerajšnji večer lepo prikazal. Nastop tria je bil pravo glasbeno praznovanje, ki je obiskovalcem Moravskih Toplic ponudilo nepozaben večer, poln žive glasbe in dobre volje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.