https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muro 05 okrepil samo Travner, pri Nafti šest novincev

31.1.2012  

Opolnoči se izteče prestopni rok, pomurska prvoligaša Mura 05 in Nafta pa sta svoje že opravila. Medtem ko pri murskosoboškem klubu ni večjih sprememb, pa je bilo veliko bolj pestro v Lendavi.

Pri Muri 05 smo zadnji dan prestopnega roka zaman čakali na kakšno udarno novico. Klub iz Fazanerije se je tako okrepil samo z 26-letnim branilcem Juretom Travnerjem, ki je podpisal pogodbo do konca sezone, prav tako se je zgodil tudi samo en odhod, klub se je namreč sporazumno razšel z Armendom Sprečom, ki ni bil zadovoljen s svojo minutažo v jesenskem delu prvenstva, priložnost s klopi je dobil na dvanajstih tekmah, zbral pa je skupno le 97 minut.

Jure Travner

Nekaj sprememb je tudi pri mlajših igralcih. Tako bo Leon Sreš odslej na dvojni registraciji lahko igral v Odrancih, Nino Kouter pa enako pri Čardi. V Tromejnik je bil posojen Jernej Janža, ki je tam igral že v jesenskem delu sezone. Na posojo je prav tako odšel Alen Bencak in sicer v tretjeligaša Rakičan.

Šest prihodov in trije odhodi v Lendavi

Veliko bolj pestro je bilo dogajanje pri Nafti, kjer so dobili kar šest novincev. Novi igralci Lendavčanov so postali 19-letni vratar Sašo Balažic (Halbenrain, Avstrija), 20-letni napadalec Naser Kajtazi (Luka Koper), 26-letni vezist Blaž Dolinar (Simer Šampion), 22-letni vezist Darko Atanasov (Mura 05), 22-letni branilec Nino Dirnbek (Odranci) in 20-letni albanski vezist Leutrim Osaj (Maribor).

V Lendavi so se zgodili tudi trije odhodi in sicer za Nafto ne bodo več igrali Rade Jovanovič, ki se vrača v Simer Šampion, Nino Vöröš bo igral za Odrance, v modro-belem pa ne bo igral več dolgoletni član Bojan Matjašec. Zaradi težav s poškodbama sta izven pogona Stjepan Caban in Patrik Vöröš, medtem ko je še vedno ostaja odprta usoda dveh madžarskih igralcev Davida Polareczkega in Adriana Kocsisa, saj na Madžarskem namreč obstaja možnost prestopa do 21.februarja in zato ni izključna še morebitna vrnitev v ZTE.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.