https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Pestro dogajanje na vaškem dnevu v Gaberju

Gaberje, 21.07.2024 ob 15:05  

V Vaškem domu in na nogometnem igrišču v Gaberju je v soboto, 20. julija, potekal Vaški dan. 


V popoldanskem času je v okviru Vaškega dneva potekal 6. festival langaša, kjer so ekipe tekmovale v pripravi in peki najboljšega langaša. Najboljšega je pripravilo TD Gornji Lakoš, drugi so bili KTD Jenamena Črenšovci, tretji pa KD Rdeči zvonček Nedelica.

Na nogometnem igrišču so od 18. ure naprej potekale vaške igre, na katerih je slavila ekipa iz Gornjega Lakoša, drugi so bili Petišovčani in tretji domačini. Prav tako pa ni manjkal niti prenos tekme NŠ Mura - NK Nafta 1903.

Tudi za otroke je bilo poskrbljeno z napihljivimi igrali, lončarsko delavnico, ustvarjalnimi delavnicami, poslikavo obraza in tekmovanjem v vodnih igrah. 

Obiskovalce in tekmovalce sta popoldne in zvečer zabavali skupina Duo Savana in skupina New Casino Band. 

 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.