https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Mladi v Ljutomeru ustvarjali na likovni ustvarjalnici

Ljutomer, 22.07.2024 ob 9:51  

Minuli teden je v Galeriji Anteja Trstenjaka Ljutomer potekala Likovna ustvarjalnica, ki so jo vodili mentorji Likovne sekcije Silvo Prelog Ljutomer. Preverite, kakšne umetnine so nastale izpod rok mladih ustvarjalcev.

Likovna ustvarjalnica je zajemala trodnevno ustvarjalno dogajanje z mentorji Likovne sekcije Silvo Prelog Ljutomer Ivanko Marko, Binetom Šmonom, Vesno Premelj, Marjanom Kmetom in Nado Stajnko.

Otroci so se preizkusili v tehnikah z vodenimi barvicami in po pravljici Rajski vrt naslikali prave umetnine ter v ustvarjanju z gobicami, kjer so risali na temo luna in sonce.

Ustvarjalnice se je udeležilo lepo število mladih umetnikov vseh starostih, ki so urili svoje umetniške sposobnosti in se družili s svojimi vrstniki.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Facebook Splošna knjižnica Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.