https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Avgusta v Veliko Polano prihaja Pomurski poletni festival

Velika Polana, 24.07.2024 ob 17:00  

Velika Polana bo od 3. avgusta do 10. avgusta 2024 že 27. leto zopet središče glasbenih, športnih in kulinaričnih dogajanj, pa tudi tistih za najmlajše in mlade po srcu, saj prihaja Pomurski poletni festival.


Festival tudi letos organizira Društvo Štrk Slovenija, ki je poskrbelo za odličen glasbeni izbor in drugo dogajanje. Letos se bodo začeli v soboto, 3. avgusta in bodo trajali vse do 10. avgusta.

Na letošnjem Pomurskem poletnem festivalu bodo nastopili Leopold I., Nina Pušlar, Gadi, Vranac, Crvena jabuka, Tarapana band, Modrijani, Jelena Rozga, Nina Donelli, Donačka in Boris Novković. Poskrbeli pa so tudi za dober izbor predskupin in elektronski oder, na katerem bosta nastopila Črt DJ in DJ KikiPripravili so tudi več gledaliških predstav za najmlajše in dnevno dogajanje.

Program Pomurskega poletnega festivala je v studiu televizije Idea predstavila Betina Litrop.

V nedeljo, 3. avgusta, se dogajanje pričenja ob 14. uri. Polanski Pücki bodo tudi letos poskrbeli za medgeneracijsko druženje na kolesih. Prav tako bo isti uri potekalo srečanje starodobnikov in senje. Zvečer za otroke pripravljajo gledališko predstavo Darko Smetarko. Oder bo ogrel Leopold I. nato pa bo občinstvo zabavala Nina PušlarV nedeljo, 4. avgusta, bo za otroke potekala predstava Super čarovnica Mici, zvečer pa bodo obiskovalce zabavali Ansambel Aktual in skupina Gadi.

Balinanje in nogometne tekme med občinami in mediji bodo na sporedu v ponedeljek popoldan. Zvečer bosta nastopiki skupini Misteri in Vranac. V torek, 6. avgusta, bo potekal Štrkov šenkrejt, zvečer bo potekala gledališka predstava Bobi - čisto poseben kuža, občinstvo pa bosta na glavnem odru zabavali skupini Zlata žila in Crvena jabuka

V sredo bo potekala nogometna tekma med NK Polano in NK Hotiza. Zvečer bo ponovno poskrbljeno za otroke z gledališko predstavo Pika gre v šolo, na glavnem odru pa bodo nastopili Blue Planet in Tarapana band. V četrtek bo že tradicionalno potekalo tekmovanje v kuhanju Bujte repe, še pred tem pa srečanje seniorjev. Zvečer bodo nastopili Donačka in Modrijani

V petek in soboto so za najmlajše pripravili predstavi Na Čirabarki in Črtek v mestu. V petek, 9. avgusta, bodo kot predskupina nastopili Weekend band in Jelena Rozga. Pomurski poletni festival bosta v nedeljo, 10. avgusta, zaključila Nina Donelli in Boris Novković

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.07.2024 ob 17:56 gost

      Ta polanska prireditev je eno posrano sranje. Edino da se polančanci nalejejo da z klopi padajo zžupanon načelu.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.