https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

23.07.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

UPRAVNIK V - M/Ž pri OBČINA ROGAŠOVCI, ROGAŠOVCI. Opis del in nalog: organiziranje in vodenje tekočega vzdrževanja objektov, opravljanje zahtevnih vzdrževalnih del na objektih, napravah in opremi ter sporočanje potreb po vzdrževalnih delih, ki jih sam ne more opraviti, predlaganje in investicijska vzdrževanja ter nabavo opreme in materiala, urejanje objektov in okolice, druga dela in naloge po navodilu nadrejenega. Nudijo trajno zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 2 mescev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 25. julija. 

PICOPEK - KUHAR - M/Ž pri GČK, gostinstvo in čebelarstvo d.o.o., ODRANCI. Opis del in nalog: priprava in peka pic, priprava ostalih jedi, prilog, solat, sladic - čiščenje delovnih priprav, naprav. Trajanje zaposlitve: določen čas - 12 mesecev s poskusno dobo 1 mesec. Delovni čas: 40 ur/teden, urnik dela: dvoizmensko, plača: 1.300 evrov bruto. Kandidati naj pokličejo po telefonu za razgovor do 27. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (1) ZA FINANČNO RAČUNOVODSKO PODROČJE - M/Ž pri POMURSKE LEKARNE MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: skrb za pravočasno evidentiranje in pravilno knjiženje poslovnih dogodkov v programske aplikacije preverjanje skladnosti dokumentov in vsebinska kontrola (računov, naročilnic, pogodb, itd.) opravljanje finančno-računovodskih nalog s področja osnovnih sredstev in materialnega poslovanja -priprava obračunskih računovodskih izkazov, računovodskih poročil ter drugih internih in eksternih obračunov, statistik in poročil v skladu z veljavnimi predpisi sestavitev oz. pomoč pri sestavitvi davčnih obračunov v skladu z veljavnimi predpisi -priprava analiz, informacij in urejanje dokumentacije. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Ekonomija. Potrebno je dobro znanje slovenščine in angleščine ter poznavanje področne zakonodaje s podzakonskimi akti ter računovodskih standardov, poznavanje davčne zakonodaje s podzakonskimi akti, poznavanje javnih financ, poznavanje računalniških programov (MS Office, predvsem Excel). Od kandidata pričakujemo natančnost, zanesljivost, samoiniciativnost in odgovornost. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 28. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

VOZNIK KAMIONA - M/Ž pri Slovenski državni gozdovi, d. o. o. Opis del in nalog: glavne naloge, ki se opravljajo na tem delovnem mestu so prevoz gozdnih lesnih sortimentov, nakladanje, razkladanje in prekladanje lesa z avtomobilskim hidravličnim dvigalom, vezanje in odvezovanje tovora, vodenje dokumentov o obratovanju stroja in porabi goriv in maziv, redno vzdrževanje vozila in opreme, zagotavljanje spoštovanja pravil CPP, vodenje potnega naloga in spremljajočih dokumentov, opravljanje drugih aktivnosti organizacijske enote v skladu z usposobljenostjo. delo se opravlja praviloma po deloviščih v okviru poslovne enote Murska Sobota. Od kandidatov/kandidatk se pričakuje izpolnjevanje naslednjih pogojev: IV. stopnja srednja poklicna izobrazba tečaj za usposobljenost za konkretno delo ali ustrezen NPK, pridobljena temeljna kvalifikacija poklicnih voznikov motornih vozil, tečaj prve pomoči. Zaželen je izpit za delo s kamionskim hidravličnim dvigalom. Pisni prijavi na razpisano delovno mesto s kratkim življenjepisom (Europass) morajo kandidati/kandidatke predložiti:; 1. fotokopijo dokazila o izobrazbi; 2. fotokopija o opravljenem izpitu za delo s kamionskim hidravličnim dvigalom; 3. izjavo o izpolnjevanju ostalih pogojev itd. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. julija.

AVTOKLEPAR - M/Ž pri POPRAVILO IN VZDRŽEVANJE VOZIL, DAMJAN TOMAŽIČ S.P., GORNJA RADGONA. Opis del in nalog: brušenje, ličenje in poliranje vozil in nadomestnih delov. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev. Delovni čas: 40 ur/teden, urnik dela: samo dopoldan, okvirna plača: 2.000 evrov bruto mesečno. Izobrazba: srednja poklicna; Motorna vozila, ladje in letala itd. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pa pokličejo za razgovor do 26. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

MONTER 3 - M/Ž pri ELEKTRO MARIBOR, PODJETJE ZA DISTRIBUCIJO ELEKTRIČNE ENERGIJE, D.D., MARIBOR. Opis del in nalog: pomoč pri monterskih delih, urejanje delovnega okolja, opravljanje nezahtevnih monterskih del, opravljanje drugih nalog po navodilih nadrejenega. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 6 mesecev. Kandidati naj k vlogi obvezno priložijo potrdila o izpolnjevanju pogojev za zasedbo delovnega mesta ter morebitnimi dodatnimi usposobljenostmi. Zahtevana smer strokovne izobrazbe je elektro ali druga ustrezna smer. K vlogi se naj priloži življenjepis v Europass obliki in se navede kontaktna številka in e-mail naslov. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 1. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

UČITELJ NEMŠČINE - M/Ž na BIOTEHNIŠKA ŠOLA RAKIČAN. Opis del in nalog: izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela ter opravljanje drugih nalog v skladu s predpisi in po navodilih ravnatelja. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Obseg dela: 15 ur na teden. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Izobraževalne znanosti. Vlogi je potrebno priložiti strokovni izpit na področju vzgoje in izobraževanja, potrdilo sodišča o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence (Ministrstvo za pravosodje), potrdilo iz evidence izbrisanih obsodb za kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost (Ministrstvo za pravosodje). Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 27. julija.

OLJAR - M/Ž pri Splošna kmetijska zadruga Ljutomer Križevci z.o.o. Opis del: vsa dela pri izdelavi olja, še posebej priprava semen, mletje, gnetenje in praženje semen, stiskanje mase, skladiščenje olja in čiščenje opreme in prostora. vsa dela pri polnjenju in pakiranju olja, etiketiranje, zlaganje v kartone, odprema olja, haccp, izvajanje pomožnih del v vseh ostalih procesih, ostala dela po navodilu direktorja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 29. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2024 ob 10:13 AlexandraPage00 gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. for more info visit any tab this site Thanks a lot ==>==>============>=>) Www.join.payathome9.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.07.2024 ob 15:23 Philipines gost

      Ta zaposlitev UPRAVNIK 5 ki ga rabijo v Občini Rogaševci se mi zdi smešna, opravljanje tega dela nesmiselna! Zakaj tolko pisanja? Naj napišejo deklica za vse. Vsi rabijo osebo da bi opravljal en poklic, naložili bi mu pa še 100 stvari poleg: Vodja, organizaor, nabavnik, vzdrževalec, javni komunalec itd. Ja pa kaj še bi zahtevali od enega človeka? Se pravi da vsi ti ki delajo na občini v upravi lahko grejo na teren poleg pisarne delat še razna vzdrževanja...

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2024 ob 7:36 MojTeGuro gost

      Bravo. Philipines, to si dobro napisal. Za minimalca bi ti naložili še 6 dodatnih del. Drugače pa nikjer ne piše da te dekle z pisarn nebi smele it ven razna vzdrževalna dela. Tak jih je preveč, nevem čemu 9 pisarniških delavk v tej mali občini...tou ti občani tolerirajo in plačujejo? Naj tej pisarbiške vzamejo vzdrževanje prejk pa urejanje okolice namesto javnih delavcev, samo tak bo proračun manjši!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.