https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Novi korak k čistejši prihodnosti v Občini Puconci

Puconci, 23.07.2024 ob 17:00  

Občina Puconci podpisala pogodbo o ravnanju s komunalnimi odpadki s podjetjem CEROP d.o.o.


Prejšnji teden je Občina Puconci podpisala pomembno Pogodbo o načinu opravljanja lokalne gospodarske javne službe ravnanja s komunalnimi odpadki. S ponosom sporočajo, da bo od 1. avgusta 2024 podjetje CEROP d.o.o. prevzelo izvajanje te obvezne lokalne gospodarske javne službe na območju celotne občine.

Župan Uroš Kamenšek in direktorica CEROP d.o.o., Simona Biro, sta sklenila dogovor, ki bo zagotovil učinkovito in trajnostno ravnanje s komunalnimi odpadki v naši skupnosti. Skupaj si bomo prizadevali za čistejšo in bolj zdravo prihodnost.

Novo partnerstvo bo omogočilo boljše upravljanje odpadkov, povečalo stopnjo reciklaže in zmanjšalo negativne vplive na okolje. S tem korakom Občina Puconci potrjuje svojo zavezanost k trajnostnemu razvoju in skrbi za dobrobit svojih prebivalcev.

Sodelovanje s CEROP d.o.o. bo prispevalo k izboljšanju kakovosti življenja v občini, hkrati pa bo nudilo potrebne rešitve za izzive, povezane z ravnanjem s komunalnimi odpadki. Občina Puconci se veseli prihodnjih korakov in izboljšav, ki jih bo prineslo to partnerstvo.

Foto: Občina Puconci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.