https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

VIDEO: Nova petarda Mure 05, po Palomi še Ljutomeru

Murska Sobota, 1.2.2012  

Nogometaši Mure 05 so danes odigrali že tretjo pripravljalno tekmo, tokrat je bil nasprotnik Ljutomer. Tekma se je končala s 5:0.

Tudi v tretje so Muraši zmagali brez prejetega zadetka, po Palomi 5:0 in Rakičanu 8:0 so danes pet zadetkov zabili še Ljutomeru. Že po prvem polčasu je bilo 3:0, zadeli so Cipot, Lotrič in Dodlek iz enajstmetrovke, v nadaljevanju pa sta se med strelce vpisala še Sreš in Rep.

Strelec prvega zadetka za črno-bele Fabijan Cipot

Trener Ante Šimundža je tekmo začel s postavo Draković, Maruško, Cipot, Travner, Kramar, Dodlek, Rogač, Lotrič, Eterović, Kous in Kouter, v drugem polčasu pa so priložnost dobili še Šafer, Kous, Filipović, Barbič, Janža, Maruško, Horvat, Botjak, Gruškovnjak, Sreš in Rep.

Video:

 Naslednjo tekmo bo Mura igrala v nedeljo, nasprotnik pa bo že malo težji, v goste prihaja vodilno moštvo druge lige Aluminij.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. wendy
      09.02.2012 ob 18:40 wendy

      :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.