https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V ribniku Kanu v Krogu potekalo ekipno ribiško tekmovanje

Krog, 26.07.2024 ob 14:16  

Športno društvo prijateljev ribištva in kajakaštva Kanu Krog je v nedeljo, 21. julija, pripravilo tekmovanje v ribolovu med ekipama Kanu in ekipo iz Gradišča.


Skupaj je tekmovalo 24 tekmovalcev. Ekipa Kanu je po 4-urnem ribolovu ujela skupaj 62,5 kilograma rib, ekipa iz Gradišča pa 49,6 kilograma.

Med posamezniki je največ rib ujel član ekipe Kanu, David Perkič, in sicer 16,8 kilograma, drugi je bil Marjan Ozvatič iz ekipe Gradišča z 9,6 kilogramov ujetih rib, tretje mesto pa je zasedel Branko Jerič iz ekipe Kanu z 8,93 kilograma ujetih rib.

Naslednja tekma bo v Gradišču v mesecu avgustu.

Foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2024 ob 16:29 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2024 ob 23:05 Aja gost

      Glej gospod po imenu dovoljenje koliko teh dovoljenj je še potrebnih demokraciji? Ti maš to demokracijo sebi v prid,usrani kapitalisti jo imenujejo demokracija,ja za njih je nam pa kažejo z prstom ka vse se ne sme,marš.nisem lovec pa ne ribič a od malih nog se spomnim da to obstaja in upam da bo tako dalje,če ti pa kaj ne paše pa se stran obrni

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.