https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali požar, nasilje v družini in vlom

02.08.2024 ob 6:54  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali deset kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, dve prometni nesreči z materialno škodo, šest povoženj divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in požar. 


Na področju kriminalitete sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji zoper zakonsko zvezo, družino in otroke, kaznivo dejanje nasilja v družini, kaznivo dejanje izsiljevanja, kaznivo dejanje grožnje, kaznivo dejanje goljufije, kaznivo dejanje računalniške kriminalitete, dve kaznivi dejanji tatvine  in kaznivo dejanje vloma. 

 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intrervenciji policistov pomirili.  

Do požara je prišlo iz neznanega vzroka izven naselja Mostje ob potoku ob avtocesti, kjer je zagorelo podrastje in suha trava. Požar so pogasili gasilci, materialna škoda v požaru ni nastala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju policijske postaje Ljutomer.   

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2024 ob 7:24 gost

      Zelo malo dogajanja pa toliko policije le komu vse to.Kaj so pa le drugi počeli v teh 24urah.Ja v naši državi bi trebalo marsikaj prevetrit in ja takrat bi lahko sanjali o ali bili pred Švico.Dokler bo pa tako pa sigurno ne.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2024 ob 17:05 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.