https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Novi vozni redi v tej občini, povezava tudi do Pirana

02.08.2024 ob 13:23  

Od julija 2024 je na voljo avtobusna povezava iz Lendave do Pirana. Prav tako so na voljo novi avtobusni vozni redi, ki prinašajo povečanje prevozov v Občini Lendava.


Tako se lahko od julija naprej z avtobusom peljete iz Lendave do Pirana. S prestopanjem v Ljubljani in Murski Soboti boste lahko hitro prispeli do obale. Hitri prevozi po avtocesti, s prestopanjem v Ljubljani in pri nekaterih povezavah tudi v Murski Soboti zagotavljajo udobno potovanje do morja. Več informacij lahko zaslediti tukaj in na tej spletni strani

Prav tako so med ključnimi novostmi nove povezave na relacijah Lendava-Pince in Lendava-Petišovci. Aktualni vozni red lahko preverite na občinski spletni strani in si zagotovite udobno in zanesljivo potovanje.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2024 ob 14:11 gost

      Ta vozni red nima glave in ne repa. Ni navedeno keri dan kera ura samo kraj je naveden. Halo pa kaj ste normalni na tej avtobusni postaji. Nimate pojma o obveščanju potnikov.

      28 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2024 ob 14:36 gost

      Za kaj prestopanje ? Vsa leta je bilo dobro in dobra relacija Lendava ----Piran zdaj pa prestopanje .Kak pa je oni kopalni vlak vozi direkt do Kopra ali presedanje ?

      21 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2024 ob 16:51 Tatja gost

      Super za tiste, ki so doma od Lendave do Murske Sobote. Kaj pa za tiste, ki so doma od Murske pa do Gornje Radgone? Ti ljudje pa v Sloveniji ne obstajajo. Dosedaj je bila redna povezava do Pirana in nazaj, brez prestopanja. Sedaj se voziš skoraj 2 uri več, pa še vsaj enkrat dražje je.

      22 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2024 ob 17:05 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.08.2024 ob 10:32 Bibl gost

      Povezava Koper-Ljubljana=OBUP. Sploh ni prostih sedežev, včasih pa še avtobusa sploh ni. Čakaš 3 ure, avtobusa pa od nikoder (Čeprav bi moral vozit na pol ure ali pa na 1 uro).

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.