https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Ansambel Aktual in Gadi zabavali v Veliki Polani

Velika Polana, 05.08.2024 ob 10:00  

Pomurski poletni festival v Veliki Polani je v polnem teku. Drugi dan festivala so občinstvo zabavali Ansambel Aktual in skupina Gadi.


Dogajanje se je pričelo zvečer z gledališko predstavo Super Čarovnica Mici. Kot prvi pa so na oder stopili Ansambel Aktual. Ansambel Aktual deluje od leta 2018 in sicer v zasedbi Gašper Marič (harmonika, vokal) Franc Lukač (kitara, vokal), Denis Pozderec (klaviature, bas, vokal) in Uroš Berden (bobni).

Obiskovalce je nato navdušila skupina Gadi, ki so se letos vrnili na Pomurski poletni festival.

Narodnozabavna skupina je bila ustanovljena leta 2005 v širši okolici Ljubljane. Bolj resno pa so začeli delovati leta 2008, ko so začeli snemati prve avtorske skladbe.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2024 ob 11:56 gost

      Spet je bil najbolj naljani župan pa čeprav veliko nosi zaradi svojih 150 kg. Pa eni te isti polančarci keri itak že nasekani pridejo tja.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.08.2024 ob 12:08 Tugo gost

      Pa te tij toga debeloga župana, pa naljane polancare, kak pravis, odis gledat, pa njen pejneze ta nosis, lejko te je sran ka ta odis, ce odis, ka te lejko grdo pijšes, sran te je lejko

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2024 ob 11:55 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.