https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Slovenska odbojkarska reprezentanca v razburljivi tekmi strla Francoze

2.8.2024  

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela na olimpijskih igrah v Parizu premagala gostitelje Francoze s 3:2 (20, 23, -25, -22, 11).

S tretjo zaporedno zmago so Slovenci kot neporaženi zaključili skupino A in napredovali v četrtfinale. Tekma je bila napeta in odločilna za lažjega nasprotnika v nadaljevanju turnirja.

Slovenci so zmagali prve dva niza, a so Francozi izenačili in prisilili tekmo v peti niz, kjer so Slovenci izkoristili prvo priložnost za zmago.

Z osmimi točkami so osvojili prvo mesto v skupini, sledijo jim Francozi s šestimi. 

Četrtfinalni boji bodo potekali 5. avgusta.

* Slika je simbolična (foto: Bobo).

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.