https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

06.08.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

KUHAR - M/Ž v Terme Banovci, turizem in gostinstvo, d.o.o. Opis del in nalog: priprava menijev, priprava a-la-carte jedi, priprava kosil in večerij, porcioniranje jedi. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 1 mesec, delovni čas: 40 ur/teden, delo poteka dvoizmensko. Izobrazba: srednja poklicna; Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. avgusta ali pa pokličejo na razgovor. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

OSEBNI ASISTENT V OKOLICI TURNIŠČA - M/Ž pri Pravica - zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev Turnišče so. p. Opis del in nalog: delo osebnega asistenta v zavodu Pravica so. p. je zahtevno in odgovorno. zahteva po izobrazbi ni opredeljena. Neobhodno je potreben čut za sočloveka in smisel za delo z gibalno ovirano osebo. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, delovni čas: 40 ur/teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. avgusta.

SERVISNA DELA - M/Ž pri DAIHEN VARSTROJ varjenje in rezanje ter robotizacija d.d. Opis del in nalog: ugotavljanje vzrokov napak na varilni in rezalni opremi ter robotiki, odpravljanje napak, testiranje napak, montaža opreme, prezentacija varilne opreme. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Pričakuje se vsaj 5. stopnja izobrazbe - elektrotehnik, elektronik z dve leti delovnih izkušenj ali nižja izobrazba z več izkušnjami. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 10. avgusta.

DIPL. MEDICINSKA SESTRA V SPECIALISTIČNI AMBULANTI - M/Ž v SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: sodelovanje pri sprejemu pacienta, priprava ambulante, materiala in delovnih pripomočkov, organiziranje dela v specialističnih ambulantah, dokumentiranje in evidentiranje postopkov zdravstvene nege pacienta, delo z informacijskim sistemom, urejanje pacientove dokumentacije (kirurški odd.). Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 3 mesece. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.; Zdravstvena nega in babištvo. Potrebna je tudi veljavna licenca za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 8. avgusta.

SPREMLJEVALEC OTROKA S POSEBNIMI POTREBAMI -M/Ž v VRTCI OBČINE MORAVSKE TOPLICE. Opis del in nalog: pomoč otroku s posebnimi potrebami. Trajanje zaposlitve: določen čas oz. 31. 8. 2025 oz. do izpisa otroka iz vrtca. Zaželene so delovne izkušnje. K vlogi je potrebno priložiti potrdilo o strokovni izobrazbi, potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku, potrdilo o nekaznovanosti in izjavo zoper spolno nedotakljivost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10. avgusta.

LOGOPED - M/Ž na Osnovna šola Cvetka Golarja Ljutomer, LJUTOMER. Opis del in nalog: izvajanje mobilne dodatne strokovne pomoči. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev. Pogoji so poznavanje specifik dela z učenci s posebnimi potrebami, empatija, zaželene izkušnje. Vlogi z življenjepisom je potrebno priložiti dokazilo o pridobljeni izobrazbi, dokazilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku (okrajno ali okrožno sodišče), potrdilo iz kazenskem evidence, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje, potrdilo iz evidence izbrisanih obsodb za kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje. Potrdila iz kazenskih evidenc ne smejo biti starejša od 30 dni. Vlogo z življenjepisom in zgoraj navedenimi dokazili pošljite po e-pošti. Na vlogi obvezno navesti registrsko številko prijave delovnega mesta. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. avgusta.

GRAFIČNI OBLIKOVALEC - M/Ž pri ARMA, tiskarstvo, poslovne storitve in trgovina, Arpad Žoldoš, s.p., LENDAVA. Opis del in nalog: grafično oblikovanje knjig, revij, časopisov itd. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 3 meseci. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 30. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2024 ob 6:46 Fluchtlingintegration gost

      https://youtu.be/tjA_o1nG08U?si=0bP8U1XvYl_e4r-R

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2024 ob 11:52 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2024 ob 16:59 dopust gost

      Iščete zaposlitev ? Hvala, sedaj ne, sem na dopustu !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.