https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Športna zveza Ljutomer organizirala kopališke igre na domačem kopališču

Ljutomer, 05.08.2024 ob 12:30  

Na kopališču Ljutomer so v nedeljo pripravili 12. kopališke igre "Lotmerk na vodi". Poskrbljeno je bilo za zabavo, prost vstop in izobraževalno noto, saj so v nedeljo pripravili tudi predstavitev reševanja utopljenca, ki je v takem okolju izredno pomembna.

Na Letnem kopališču Ljutomer so pripravili že 12. kopališke igre, na katerih so se ekipe, sestavljene iz dveh tekmovalcev, pomerile v zabavnih igrah v in ob bazenu. Ob priložnosti so poskrbeli tudi za prost vstop na kopališču in zabavo za najmlajše. Najeli so namreč napihljiva igrala, da je bilo še bolj veselo. 

Sodelovalo je 11 ekip, ki so se pomerile v igrah, kot so veslanje, iskanje zaklada in košarka.

Vsi tekmovalci so se potrudili po svojih najboljših močeh, zato so ob koncu bili prav vsi nagrajeni z medaljami in praktičnimi darili, ki sta jih podelila predsednik Športne zveze Ljutomer Mirko Rauter in podžupan občine Ljutomer Janko Špindler. Najboljše tri ekipe pa so prejele medalje v srebrni, bronasti in zlati barvi.

Športno zveza Ljutomer je tako poskrbela za prijetno in varno druženje mladih na ljutomerskem bazenu. 

Foto: Občina Ljutomer, Športna zveza Ljutomer

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2024 ob 11:55 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.