https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Crvena jabuka navdušila v Polani

Velika Polana, 07.08.2024 ob 10:00  

V torek, 6. avgusta, je minil že 4. dan Pomurskega poletnega festivala. Kot predskupina je nastopila Zlata žila, nato pa je občinstvo obnorela Crvena jabuka.


Crvena jabuka, priljubljena sarajevska skupina, ki deluje že vse od leta 1985, je ponovno obnorela občinstvo. Tokrat v sklopu PPF v Veliki Polani.

Pevec Dražen Žerić, kitarista Tomislav Skrak in Krešimir Kaštelan Krešo, bobnar Adrian Borić in Igor Matković so zbrane ogreli s svojimi hiti, kot so vsem znani Ima nešto od srca do srca, Za sve ove godine in U tvojim očima. 

Skupina, ki zmeraj znova navdušuje tako stare kot mlade, je tudi tokrat poskrbela za odlično zabavo. 

Občinstvo je pred tem zabavala skupina Zlata žila, ki ima od maja naprej novo pevko. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Niko Časar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2024 ob 10:09 Karel K. gost

      A je Kreslin tudi bil poleg, saj če ne potem ne velja zabava v Sloveniji, seveda poleg teh drugorazrednih skupin z juga balkana. Ti pridejo zastonj, zahodne kateri znajo muzicirati je treba plačati, Kreslin in ti južni znajo samo rjoveti in stokati.

      7 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2024 ob 14:09 kilonja gost

        ¸Nekako tako, obsojeni smo na balkan..sem pa ravno bral o povsem drugačni sceni, katere del z glasbeno ljubiteljskega vidika sem aktivno bil tudi sam, Punk rock holliday v Tolminu..nora zabava, punk rock, ska, zares zabavna reč a prizorišče žal sprejme samo mislim da 4000 ljudi in mislim da ni možno niti dnevne karte kupiti..sicer pa je že v konec leta festival razprodan za naslednje leto. Včasih kdo od znanih zaluta v kino šišk ampak to so bolj kot ne zvezde ki so v zatonu . V Stožice pa tudi maskimum ki ga uspejo pripeljati, Sting, letos Rod Stewart, pa Bryan Adams in se že konča. Zadnja leta je zares porazno in popolnoma zbalkanizirano, ringa ringa raja.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2024 ob 19:52 Lali gost

        Zgoraj je naslov da sta pomurec in sobota info najbolj brana, mogoče sobota info, pomurec je najbolj beden portal

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2024 ob 16:08 Malo malo gost

      Ne bom komentiral dogajanja na festivalu, dokler bodo ljudje imeli radi takšne in drugačne skupine, bodo le-te nastopale. Mladi jih poslušajo na novo eni, ki pa smo rasli gor z njimi, pa mogoče že 10ič iz nostalgije in tudi enostavno, ker imamo radi takšno glasbo. Vsak naj posluša kar paše njemu in naj spoštuje vsakega, pa bo narod čisto lepo živel... Bi pa mogoče samo povedal nekaj o pevcu, saj sem razočaran nad njim, saj vsako vsako pesem da občutek, kot da se mu kam mudi in z glasom skoraj celi čas prehiteva tako glasbo kot tudi samo originalno pesem...Kar je vsaj meni osebno tako moteče, da že nekaj let ne hodim na koncerte, pa vedno upam, da se bo kdaj to spremenilo....pa se žal ne.....

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2024 ob 20:38 roker socker gost

      Polanski dnevi so v kurcu, da bolj ne morejo bit. To je Balkanski poletni festival. Nič rocka. Nekdaj sta bla dva odra pa veliko slovenskih rokerskih skupin, tudi neuveljavljenih, zdaj pa res program samo za mularijo, ki posluša le balkan, pa cro pop, in govejo muziko. Vsaka čast Bistričancem, da še držijo Breko fest za nas rokere, punkere in metalce, tak, da v velikem številu 24.08 vabljeni na 15 obletnico Breka Fest edinega še živečega metal festivala v Pomurju. Polanski, vi pa bolje da ukinete vse skup. Poglejte si malo Radence, Radgono, pa Ljutomer, kake dobre slovenske rock bende pripeljejo. Lendava pa Polanski dnevi najbolj zaostali, kar se tiče glasbe, oboji ste za bruh, roke si lahko podate z vašo hrvatijo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.08.2024 ob 21:56 Balkanac gost

      Čobanima, čobanska muzika, znamo mi i nešto drugo da sviramo, samo za čobane to ne dolazi u obzir.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.