https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Čebelar Jakob Skuhala praznoval 90. rojstni dan

Križevci pri Ljutomeru, 08.08.2024 ob 11:10  

V Čebelarskem društvu Križevci pri Ljutomeru so ponosni na svojega člana Jakoba Skuhala iz Ključarovcev, ki je v sredo, 7. avgusta, praznoval jubilejni 90. rojstni dan.


Čebelari že 75 let

Jakob že 75 let skrbi za čebele, zato ga je ob njegovem jubileju obiskal tudi podpredsednik Čebelarske zveze Slovenije Janez Vencelj ter mu v imenu Čebelarske zveze Slovenije čestital in zaželel še mnogo zdravih let ob svojem čebelnjaku in čebelah, h katerim se kljub svoji starosti še vedno vsak dan rad vrača.

Lepim željam pa se je tudi pridružil tudi predsednik Čebelarskega društva Križevci pri Ljutomeru Janko Osterc. Jakob se je obiska zelo razveselil in vsem zbranim s ponosom pokazal tudi svoj čebelnjak in čebele.

Foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2024 ob 20:51 Lendavski nadvojvoda gost

      Kaj je to ,nič.Zdravo življenje?Jaz pri dveh letih manj sem boljši.Recept-----ruska vodka,njet Amerigo,babuške.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.