https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Vidoncih so proslavili 24. Občinski praznik Občine Grad

Vidonci, 12.08.2024 ob 14:00  

Občina Grad je v nedeljo, 4. avgusta, praznovala 24. občinski praznik. Ob priložnosti so pripravili tudi bogat kulturni program in razglasili občinske nagrajence, ki so s svojim delom posebej pripomogli k lokalni skupnosti.

Osrednjo prireditev s slavnostno podelitvijo občinskih priznanj za leto 2024 so pripravili v nedeljo, 4. avgusta, v Vidoncih. Nagrajencem so čestitali za delo in vložen trud in podelili plakete in priznanja posameznikom, društvom in skupinam, ki s svojim delovanjem prispevajo k lokalni skupnosti Občine Grad. 

Plaketo Občine Grad sta prejela Štefan Bernjak iz Vidonec, ki so ga nagradili za aktivno in predano delo v lokalni skupnosti ter za požrtvovalno delo na področju gasilstva in športa in Franc Šalamon iz Dolnjih Slaveč za aktivno in predano delo v lokalni skupnosti ter za požrtvovalno delo na področju gasilstva.

Priznanje občine pa Bela Celec iz Radovec, Gizela Kovač od Grada, Antonija Recek iz Vidonec in Petra Sukič, Primož Sukič, Drago Sukič, Franc Markoč, Matej Markoč, vsi iz Dolnjih Slaveč za pogumno in požrtvovalno dejanje.

Scenarij prireditve je pripravila Mihaela Žökš. 

Ob prazniku so nagradili najuspešnejše učence in dijake občine.

Na odru so pozdravili tudi vse mamice, ki so si v preteklem letu ustvarile družino.

Zbrane so nagovorili županja Cvetka Ficko, slavnostni govornik, poslanec Državnega zbora RS mag. Damijan Zrim, ter župan Mestne občine Murska Sobota.


Poskrbljeno je bilo za bogat kulturni in glasbeni program.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Občina Grad

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.