https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sejem, ki se ga veselimo

Gornja Radgona, 21.08.2024 ob 6:05  

Sejem Agra, 62.-ič tradicionalno svež!


Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA bo letos v Gornji Radgoni od 24. do 29. avgusta tudi ob svoji 62. ponovitvi ohranil sloves največjega in najpomembnejšega kmetijsko-živilskega sejma v tem delu Evrope.

Z več kot 1700 razstavljavci iz več kot 30-ih sodelujočih držav bo ponujal vrhunsko tehniko, opremo in sredstva za kmetijstvo, gozdarstvo, vinarstvo in živilstvo.

S strokovnimi razstavami živali in predstavitvami v maneži bo prikazal najboljše rejske dosežke in vabil s sonaravnimi praksami in nasveti v sejemske vrtove.

 

Povezoval bo s strokovnimi in stanovskimi srečanji in nazdravil uspešnemu poslovnemu, strokovnemu in prijateljskemu druženju z najboljšimi kmetijskimi pridelki ter nagrajenimi prehranskimi izdelki in vini. V družbi Vinske kraljice Slovenije se bodo še posebej zlatile žlahtne kapljice jubilejnega, 50. ocenjevanja Vino Slovenija Gornja Radgona.

Država partnerica sejma bo Bolgarija. Ob njej bodo najvidnejši domači in tuji ponudniki ter ključne slovenske institucije predstavile pogled v prihodnost, inovativne kmetijske in živilske tehnologije, odlične pridelke, prehrano, vina in mednarodno sodelovanje.

Pestro bo tudi družabno dogajanje. Med drugim se bodo odvili državno sekaško tekmovanje lastnikov gozdov, tekmovanje v plesanju polke, prikaz vodenja teličkov s strani najmlajših rejcev, John Deere tekmovanje v vlečenju vrvi za najmočnejše slovenske fante.

Uživali boste lahko v vodenih pokušnjah vin z jubilejnega, 50. ocenjevanja Vino Slovenija Gornja Radgona 2024 z Vinsko kraljico Slovenije ter v pestri in slastni kulinarični ponudbi.

 

Vabi vas dnevno svež program strokovnega in družbenega dogajanja. 

Vljudno vabljeni tudi s spletno ceno vstopnice za samo 7 evrov!

*Oglasni prispevek

    Fotogalerija