https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Oviran promet na pomurski avtocesti

09.08.2024 ob 12:30  

Trenutno je promet na pomurski avtocesti oviran. Če se kam odpravljate, pa le preverite še ostala obvestila ...


Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas v Jasovniku proti Mariboru. Med Blagovico in Vranskim proti Mariboru je zamuda 20 minut. Občasno zapirajo predor Podmilj proti Mariboru.

Na pomurski avtocesti je zaradi okvare vozila zaprt vozni pas med Turniščem in Gančani proti Mariboru.

Na štajerski avtocesti je zaradi okvare tovornega vozila zaprt vozni pas pred uvozom Trojane proti Mariboru.

Zastoji so na štajerski avtocesti od Celja proti Šempetru in pred Polskavo proti Mariboru ter na primorski avtocesti med Postojno in Ljubljano.

Zastoji so tudi na cestah Šmarje-Koper in Lucija-Strunjan.

Na gorenjskem so zastoji med obema priključkoma za Jesenice proti Ljubljani, pred delovno zaporo med Lipcami in Hrušico proti Avstriji, na izvozu Lipce je dovoljen samo lokalni promet proti Jesenicam in kranjski Gori, pred predorom Karavanke proti Avstriji in na vseh cestah proti Bledu.

Zaradi obnove mostu bo do 17. ure zaprta cesta Ruše-Puščava pri Fali.

Zaradi odstranjevanja zemeljskega plazu je zaprta cesta Litija-Zagorje pri Šklendrovcu.

Napovedane spremembe v prihodnjih dneh

Cesta Begunje-Bistrica bo med Slatno in Begunjami zaprta do 22. avgusta.

Zaradi del bodo od 12. avgusta od 7. ure do 21. avgusta do 17. ure popolne zapore na cesti Kamnik-Stahovica med Kamnikom in Spodnjimi Stranjami. Obvoz bo urejen po lokalnih cestah Godič-Zduša-Mekinje.

Na regionalni cesti Vrhnika-Brezovica-Ljubljana bodo pri avtocestnem priključku Brezovica ta vikend potekala dela. Občasno bo zaprt uvoz na avtocesto iz smeri Brezovice proti Ljubljani. Obvoz bo možen preko priključka Ljubljana Vič.

Zaradi kolesarske prireditve bodo v soboto, 10. avgusta, med 11. in 23. uro zaprte posamezne ceste v Ilirski Bistrici in regionalna cesta proti Knežaku, v nedeljo, 11. avgusta, pa bo med 8. in 15. uro zaprta cesta Ilirska Bistrica-Snežnik.

Zaradi prireditve bo v soboto med 16. in 21. uro zaprta cesta Most na Soči-Kobarid na Mostu na soči. Obvoz bo urejen.

Vir: STA

Foto: Arhiv Pomurca

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.