https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Kuzmi je pes ugriznil otroka

10.08.2024 ob 7:45  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru ter šest povoženj divjadi.


V naselju Kuzma je pes ugriznil otroka. Otroka so oskrbeli v bolnišnici. Policisti so zoper lastnika ukrepali s izdanim plačilnim nalogom in o dogodku obvestili pristojno inšpekcijsko službo. Na področju Pomurja so prejeli več prijav o nedovoljenem beračenju. Berače soo izsledili v Gornji Radgoni in jim izdali globo.

S področja kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tri tatvine, in sicer so neznani storilci v trgovinah izvrševali tatvine parfumov, na avtocestnem počivališču pa je neznani storilec izvršil tatvino goriva iz rezervoarja parkiranega tovornega vozila. Obravnavali so še kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru, kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2024 ob 9:39 kronika gost

      V preteklem dnevu so pomurski policisti ovirali promet na kolesarski stezi in bi lahko povzročili prometno nesrečo !

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2024 ob 21:34 berač gost

        Pomurski policisti nad berače, nimajo drugega dela in za rekreacijo pretepajo berače. Šteri je že pendrek majster ?

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2024 ob 21:46 Lendavski nadvojvoda gost

      V mojem času bi pleme scalo in sralo,vsi bi po šumi trepetali.Red je bil .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.