https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

13.08.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

ČISTILEC - M/Ž na OSNOVNA ŠOLA JANEZA KUHARJA RAZKRIŽJE. Opis del in nalog: čiščenje prostorov, okolice in opreme vrtca, pomivanje posode, naprav, strojev in površin. čiščenje kuhinjskih prostorov. Trajanje zaposlitve: določen čas oz. 31.8.2025. Vlogi obvezno priložite potrdilo o izobrazbi, potrdilo kandidata, da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na pogojno kazen v trajanju več kot 6 mesecev in potrdilo kandidata, da ni bil pravnomočno obsojen zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. avgusta.

STROKOVNI SODELAVEC - M/Ž pri ŠKOFIJSKA KARITAS MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: delo poteka v materinskem domu. Samostojno strokovno izvajanje aktivnosti v programih in projektih, vodenje projektov (po potrebi), administrativna, tehnična, logistična, vsebinska in druga dela v projektu ali programu, druga dela glede na naravo in potrebe (pogoje) projekta, druga dela in naloge po navodilih vodje projekta in po nalogu generalnega tajnika. Trajanje zaposlitve: določen čas, 24 mesecev. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Socialno delo in svetovanje. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e- pošti do 23. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

KUHAR - M/Ž v Terme Lendava, turizem in gostinstvo, d.o.o. Opis del in nalog: samostojna priprava jedi itd. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

ANALITIK V LABORATORIJSKI MEDICINI III - M/Ž v SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: priprava in kontrola delovnih prostorov, materialov, aparatur in pripomočkov za delo. samostojno izvajanje analiz in preiskav različnega biološkega materiala. izvajanje kontrole kakovosti. pripravljanje zahtevnejših reagentov in kemikalij. druga opravila po nalogu nadrejenega. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Medicinska diagnostična in terapevtska tehnologija. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 13. avgusta.

ROMSKI POMOČNIK (SPREMLJEVALEC GIBALNO OVIRANIH UČENCEV IN DIJAKOV) - M/Ž pri VRTEC BELTINCI. Opis del in nalog: pomoč otrokom pri premagovanju čustvenih in jezikovnih ovir, vzpostavitev in vzdrževanje stikov s starši pri njihovi komunikaciji s strokovnimi delavci v vrtcu. sodelovanje s strokovnimi delavci vrtca pri aktivnostih, ki so namenjene boljši integraciji romskih otrok z ostalimi otroki. Izvedba aktivnosti za otroke in njihove starše v okoljih, kjer živijo. promocija vzgoje in izobraževanja v romski skupnosti. Trajanje zaposlitve: določen čas oz. 31.8.2025. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 13. avgusta. K vlogi je potrebno priložiti dokazilo o dokončani izobrazbi in potrdilo o nekaznovanosti.

VOZNIK SAMOHODNEGA MEŠALNEGA VOZA V HLEVU - M/Ž pri CIGÜT ŠTEFAN - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI, MARTJANCI. Opis del in nalog: voznik samohodnega mešalnega voza, krmljenje živali, delo v hlevu. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 18. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

KOZMETIČARKA - M/Ž pri COSMETIC POINT, kozmetične storitve Sandra Prelec s.p., GORNJA RADGONA. Opis del in nalog: opravljanje kozmetičnih in pedikerskih storitev. Trajanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 21. avgusta. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

KLJUČAVNIČAR VARILEC - M/Ž pri Oblikovanje kovin, Štefan Kutoš s.p., SV. JURIJ OB ŠČAVNICI. Opis del in nalog: priprava materiala. brušenje, varjenje, razrez materiala in ostala potrebna dela, ki se pojavijo v delovnem procesu. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 5. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2024 ob 7:31 gost

      Največ se rabi učitelje. Koga bodo učili če pa imamo najnižjo rodnosti v 100 letih. Verjetno Srbe Albance Hrvate Kosovo pa še 50 drugih držav. Samo Slovence ne bodo izobraževali ker nismo pomembni za razvoj Slovenije. Pomembni in prvorazredni so tujci ki vstopijo v Slovenijo pa jih že čakajo pravice prvorazdnih državljanov. Zdravstveno zavarovanje izobraževanje delavno mesto žepnina. Vse to ne dobijo ljudje ki so delali za Slovenijo 25 alo več let ki so jo pomagali osamosvojitvi pred 33 leti. So pa na borzi že več let ker njim njihova mesta delavna zasedajo tujci prvorazredni. Kajti za delodajalca slovenci niso donosi delavci ker so predragi. Zdaj ko nimajo več delavcev v bivšem bla kanu pa njim država pomaga uvažati delavce iz Azije. 50 tisoč brezposelnih Slovencev pa naj počaka na borzi do starostne penzije. Kajti itak prej krepnajo pa državo nič nebodo 20 let stali vse ostane v državni blagajni.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.08.2024 ob 9:02 gost

      Eh ne serite,delavce bi imeli,kaudišje lopovski.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.08.2024 ob 10:10 gost

      Kama koli prideš samo bosanci,srbi pa šiptarji .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.