https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Olimpijske igre pritegnile več kot 3 milijona slovenskih gledalcev

13.08.2024 ob 0:00  

Poletne olimpijske igre, ki si jih je bilo mogoče ogledati na RTV Slovenija med 26. julijem in 11. avgustom, so dosegle najvišjo povprečno gledanost med zadnjimi štirimi prenosi olimpijskih iger.


Olimpijske igre si je na televiziji, spletni strani in platformi RTV 365 ogledalo več kot 3 milijona gledalcev, pri čemer so bili najbolj gledani prenosi finale težavnostnega plezanja za ženske z Janjo Garnbret, tekma slovenskih odbojkarjev proti Kanadi in tekma slovenskih rokometašev z Dansko.

Prav tekma, na kateri je Janja Barnbret že drugič osvojila zlato kolajno, je dosegla najvišjo gledanost olimpijskih iger na TV Slovenija. Ob 13.25 je prenos spremljajo kar 388.000 gledalcev, kar predstavlja 20,3 odstotka.

Foto: Pixabay 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.