https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Podpis pogodbe za obsežno dozidavo in rekonstrukcijo Zdravstvenega doma Lendava

Lendava, 13.08.2024 ob 14:00  

Danes, 13. avgusta, sta v Mestni hiši Občine Lendava župan Janez Magyar in direktor podjetja GES d.o.o. Jože Hartl podpisala pogodbo za obsežno dozidavo in rekonstrukcijo Zdravstvenega doma Lendava. 


Podpisu pogodbe je prisostvovala tudi direktorica Zdravstvenega doma Lendava Olga Požgai Horvat.

Sanacijska dela bodo zaključena do konca septebra 2026

Projekt zajema gradbeno-obrtniška dela ter strojne in elektro inštalacije, ki bodo izvedena pri novogradnji dveh prizidkov ter rekonstrukciji obstoječega dela objekta. Prav tako bodo zgrajeni nadstreški za službena vozila in odpadke, urejena bo okolica s parkirišči ter izvedene ureditve komunalnih vodov in prestavitev toplovoda. Objekt Objekt bo priklopljen na sistem daljinskega ogrevanja z uporabo geotermalne energije, kar bo prispevalo k bolj trajnostni in okolju prijazni oskrbi z energijo.

Nove prostore bodo namenili izvajanju programov splošne in družinske medicine, zdravstvenega varstva žensk, preventivne dejavnosti in zobozdravstvene službe.

Pogodbena vrednost del znaša 3.609.359,67 EUR z vključenim DDV. 

Foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2024 ob 16:04 gost

      Ta debil vogrski šerif se pa rezi kot da bi mu orban prepisal polovico madžarske.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2024 ob 20:32 gost

        16:04 Ti si še en levojaji, ki ne more iz svoje kože. Tvoj propali kandidat za lendavskega župana te je močno razočaral, zdaj si celiš rane na tem portalu..Res si uboga para.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2024 ob 21:13 Lendavski nadvojvoda gost

        Fernandel je režoči,ampak......ne bo se več režal,stric ga poriktava,no sicer je stari res pred Matildo....bo pa jesen pestrejša.Eden je SSDS,drugi je šovinistično prikrajšan(ker je Madyar)....no,ni bil ko si je prilaščal družbeno slovensko imetje.Ja ,Matilda ima seznam....

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.08.2024 ob 17:05 gost gost

      Večjega debila kot si ti, pa še svet ni videl. Porini se tvojemu golobeku v rit, da si zapreš ta smrdeči gobec.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2024 ob 22:06 gost gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.