https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V novo sezono Kmetije vstopa tudi Prekmurka

14.08.2024 ob 17:00  

Kmalu se na male ekrane vrača priljubljena oddaja Kmetija. Tokrat na novi lokaciji z novo kmetijo, a z že znanimi obrazi. Med njimi je tudi Prekmurka Tjaša Vrečič.

25-letna Tjaša, ki je po poklicu osebna trenerka, prihaja iz Murske Sobote in smo jo v Kmetiji lahko že spremljali leta 2022. Ker je v otroštvu živela na kmetiji ji kmečka opravila niso ne tuja, ne težka. Tjaša bi ob zmagi denarno nagrado porabila za nakup stanovanja in razvijanje svojega posla.

Kdo so preostali tekmovalci?

Do sedaj je razkrita prva polovica tekmovalcev nove sezone. Med njimi so Polona Kranjc, Igor Mikič, Nik Triler, Maja Triler, Stanislav Travnikar, Žiga Mohar in Ines Bužič.

Foto: arhiv Pomurec, Pop TV

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2024 ob 19:18 gost

      Ne gledajte tega sranja, berite knjige

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2024 ob 20:51 Lendavski nadvojvoda gost

      Torej baburda,ki je za nič na tem svetu....

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.08.2024 ob 7:32 gost

      To je vse zelo daleč od realnih kmetij.No ja za betonske in direktorje je mogoče zanimivo,ker ti ne vejo kaj in kako se dela na kmetijah.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.08.2024 ob 9:33 Markojca gost

      Jes van povejn ka je tou fse američko sranje!!!!! Muva tou z Đofejon nikaj ne glejdava, Gnjes de baje pa štrunfek varošancaj peko ocvirke. Pa prikazane de film o otroški pedofili v cerkvaj o kerri rodetof francek prove ka je tou nej nikaj!!!!!

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.08.2024 ob 9:34 Markojca gost

      Jes van povejn ka je tou fse američko sranje!!!!! Muva tou z Đofejon nikaj ne glejdava, Gnjes de baje pa štrunfek varošancaj peko ocvirke. Pa prikazane de film o otroški pedofili v cerkvaj o kerri rodetof francek prove ka je tou nej nikaj!!!!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.