https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomer prihaja že 2. Frejcejt fest s še bolj pestrim dogajanjem

Ljutomer, 26.08.2024 ob 9:00  

Drugi Frejcejt fest prinaša tri dni športa, kulture, kulinarike in zabave za vse generacije.


Prleški študentski klub med 29. in 31. avgustom organizira že 2. Frejcejt fest, katerega glavni namen je omogočiti vsem ljubiteljem športa, kulture, kulinarike in zabave dogajanje, s katerim bodo lahko kakovostno in aktivno preživeli svoj prosti čas.

29. avgust

Prvi dan bodo dogajanje otvorili s tekmovanjem v priljubljeni družabni igri Activity, zatem pa bo sledilo potopisno predavanje o Tanzaniji. Oboje se bo odvijalo v atriju Mestne hiše v Ljutomeru.

Več informacij tukaj.

30. avgust

V petek bo v atriju Mestne hiše najprej potekala delavnica z naslovom Vino pa platno, nato pa bosta sledila še Pub kviz in Kino pod zvezdami, v okviru katerega se bo predvajal film Gepack.

Več informacij tukaj.

31. avgust

V sklopu sobotnega dogajanja se bo odvil že tradicionalni Špor(t)het, ki bo tudi letos postregel s številnimi športnimi turnirji v odbojki na mivki, tenisu, spikeballu, beer pongu in Basket na placi.

Športni program pa bo podkrepljen še z jutranjo jogo pod mogočnimi hrasti, kulinarično ponudbo, delavnicami za otroke in zabavo z DJ-em. Na ta dan bo urejen tudi brezplačen vstop na Letno kopališče Ljutomer.

Kot zaključek Frejcejt festa pa bo v soboto, 31. avgusta, ob 21. uri, sledil še koncert s skupino Rudi Bučar Trio.

Več informacij tukaj.

V duhu praznovanja 70 let delovanja Prleškega študentskega kluba bodo vse aktivnosti, razen prijavnin na športne turnirje, za obiskovalce brezplačne.

Frejcejt fest: Tri dni športa, kulture, kulinarike in zabave za vse generacije!

*Oglasni prispevek