https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi danes bo vroče, praznovanja lahko pokvarijo nevihte

15.08.2024 ob 8:54  

Preverimo, kakšno vreme nas čaka danes.


Danes bo precej jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 36 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V notranjosti Slovenije bo popoldne možna kakšna nevihta.

Na Primorskem je velika požarna ogroženost naravnega okolja. Po nižinah bo predvsem sredi dneva in popoldne velika toplotna obremenitev.

Kako kaže za jutri?

Jutri bo pretežno jasno, verjetnost popoldanskih neviht bo majhna.

Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 20, na Primorskem do 22, najvišje dnevne od 31 do 37 stopinj Celzija.

Foto: Agencija Republike Slovenije za okolje

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.