https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Preverite, kako so navijači doživeli napet obračun Mura - Bravo

18.8.2024  

Na sobotnem nogometnem obračunu v Fazaneriji so se nogometaši Mure pomerili z ekipo Brava, a kljub obetavnemu začetku tekme niso uspeli zadržati vodstva.


Mura je sicer prvi zadela in nakazala, da bo srečanje šlo v njihovo korist, vendar je Bravo po preobratu v drugem polčasu prevzel pobudo in se veselil zmage s 3:1.

Murskosoboški črno-beli so sicer v prvih treh krogih sezone zbrali maksimalnih devet točk, vendar so se na zadnjih tekmah srečali s težavami, saj so na prejšnjem obračunu prav tako izgubili proti Mariboru.

Če ste obiskali tekmo, ne zamudite priložnosti, da se poiščete med fotografijami iz dogodka. Oglejte si galerijo in preverite, ali ste ujeti v objektiv.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 Foto: Jure Banfi

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2024 ob 12:55 gost

      Bravo je zmagal z 3:2, pisec članka..zamisli se..

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.08.2024 ob 16:04 tou, ka vidiš na slikaj gost

      vse pove, lidgi nezainteresirani, zmatrani ud vručijne, te ešče pa od žogobrca čarnu - bejlij.Kak se jih za vražju mater da iti glidat ti šalabajzere, sicer pa sploh ni vroče, če te na plus 35 zanijmlje takše nogo sranje. Da ne bo pomet, Ljubljančani bravo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.08.2024 ob 17:12 gost

      Kot posrani

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.