https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Po vročem dnevu sledi ohladitev in nevihte

 

Danes popoldne bo vreme v Sloveniji spremenljivo, z deloma jasnim nebom, a tudi s številnimi krajevnimi plohami in nevihtami, ki se bodo začele že zjutraj na zahodu države in se čez dan širile proti vzhodu. Najvišje dnevne temperature bodo dosegle od 25 do 32 °C, napoveduje ARSO.


Jutri pa bomo deležni pretežno oblačnega in deževnega vremena. V začetku dneva bodo prisotne tudi nevihte, predvsem na vzhodu pa se lahko pojavijo močnejši in dolgotrajni nalivi. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem pa burja. Jutranje temperature se bodo gibale med 15 in 20 °C, medtem ko bodo najvišje dnevne temperature od 20 do 26 °C.

 

Obeti

V torek dopoldne bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, zlasti v južni in osrednji Sloveniji. Popoldne se bo vreme začelo delno razjasnjevati.

V sredo pričakujemo delno jasno vreme s spremenljivo oblačnostjo ter nekaj ploh in neviht.

Opozorila

V noči na ponedeljek ter v ponedeljek čez dan se pričakujejo dolgotrajni in močni nalivi predvsem na jugovzhodu Slovenije. Na Primorskem je razglašena velika požarna ogroženost naravnega okolja.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.