https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Najstarejši pomurski policist praznoval 98 let

21.08.2024 ob 11:24  

Gospod Miroslav Cizej je najstarejši pomurski policist, ki je praznoval 98. rojstni dan.

Ob tej priložnosti so ga obiskali in mu čestitali vodja Službe direktorja, mag. Igor Kavaš ter člana Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca, Marjan Horvat in Franc Šeruga.

V prijetnem klepetu je beseda nanesla na obujanje spominov, saj se je gospod Cizej upokojil leta 1974 in bil miličnik 29 let.

Foto: Facebook Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2024 ob 14:32 gost

      Sami veseljaki. Takrat ko je bil on policaj ni bilo niti potrebno da se veš podpisat.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.08.2024 ob 15:01 ..... gost

      ala mu vera. 29 let je delal, v 50 letih pa v penzijo. Zato vrag jemlje pokojnine, samo da si bil star 50 let in bil policaj.Nekateri danes v upokojitvi pri 51 let komaj začnejo delat in se bavit s podjetništvom.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.08.2024 ob 15:18 hodoš gost

      Jugoslavija je bila zlata država .Benificirana delovna doba .Duže so eni že v penziji kak so sploh delali .

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2024 ob 15:56 Karči gost

      Eni imajo več delovne dobe, kot so bili ob upokojitvi stari.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2024 ob 1:19 gost

      stari je pojebal pa zbuo telko kelko je star,ka ga gruni čsstite,staroga milčara,šteri nej nanč v vročijni zašvical,telko o tun kelko je delal..ka je sari delal,delal je teroro,udba mafija,kelko spokral kelko družin razdrl,kelko slaboga znapravo..zaj pa tau prašnato nasnago šrera smridj po cinpresaj tu vlačite..ste vij en udbaški rdeči portal..stari se nej pretegno z bonificiranim stažom v službi,beri pa bajno komunistično krvavo penzijo..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.