https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Črenšovcih otvorili Jenamena Fest 2024

Črenšovci, 23.08.2024 ob 10:00  

Včeraj, 22. avgusta, so v Športnem parku Črenšovci slavnostno otvorili že tradicionalni Jenamena Fest, ki bo navdušil tako domačine kot tudi obiskovalce od drugod. 


Jenamena Fest, ki se že vrsto let uveljavlja kot eden izmed najbolj priljubljenih dogodkov v Pomurju, bo tudi letos ponudil pester program za vse generacije. 

Zbrane je nagovorila županja Občine Črenšovci, Vera Markoja, bovjaš Darko pa je z razglasom otvoril festival. Pred prvim dogodkom, koncertom Kvatropircev so poleteli tudi golobi miru. 

Na otvortivi so nastopili člani Društva godbenikov Odranci in Folklorno društvo Pozvačin Bistrica. Večer se je nadaljeval z glasbenim spektaklom, kjer so obiskovalce zabavali KvartopirciGlavni dogodek večera pa je bil Jenamena koncert skupine Fehtarji, ki je popestril dogajanje z energično glasbo in odličnim vzdušjem.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Niko Časar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2024 ob 10:15 gost

      Jena mena koje ime res bi se lahko imenovali bolj konkretno. Eno te isto brez veze.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2024 ob 12:26 gost gost

        kda boš tij kakšno prireditev organizejral jo lehko poimenuješ kak hočeš. Vsaka njim čast, je en izmed organizatorjev dejal da je je že 16-ič ta festival in vedno nastopajo slovenske skupine.

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2024 ob 16:11 Jaka gost

      Jenamena kak bun pa drveni

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.