https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Balladero pričaral prijetno vzdušje na grajskem dvorišču

Murska Sobota, 24.08.2024 ob 8:10  

V petek, 23. avgusta, je na grajskem dvorišču v Murski Soboti nastopil Dominik Bagola pod umetniškim imenom Balladero. 


Balladero je umetniško ime Dominika Bagole, »vodilnega domačega klavirskega kantavtorja«, kot ga je za oddajo Izštekani napovedal radijski voditelj Jure Longyka.

Letošnje koncertno leto je Dominik začel z osveženo zasedbo, ki se je odlično ujela in skupaj posnela tudi novo skladbo, izid katere Balladero napoveduje prav to poletje. Nastopili so v zasedbi Dominik Bagola Balladero (klavir, klaviature, glas), Peter Dekleva (kitara), Goran Sarjaš (basovska kitara), Pavel Čebašek (bobni), Amadej Herzog (harmonika).

 

 

Sicer pa Balladero z unikatnim avtorskim slogom že desetletje uspešno združuje navdušujoči klavirski indie pop, udarne rokovske rife in prefinjene klavirske balade, njegove skladbe pa odlikujejo tudi odlična osebnoizpovedna in družbenokritična besedila.

 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2024 ob 9:14 Markojca gost

      Posrani, smrdeči bagolaš!!!!!

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2024 ob 17:29 Jduw gost

      Mogouče bi inouk trbelo ludi pitati ali so vsi tak silno navdušeni, očarani in začarani na vsakšon dogodki. Ne pravin k je nej fajn. Al tej strašni superlativi v naslovih kažejo na totalno nekritičnost oz nepiznavanje. Tudi v primeru dogodka včeraj. Vse lepo, nič ne boli, nič ne škoudi....al domou san šou laden kak špricer.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2024 ob 18:00 gost gost

      Markujca, ali, ka si,tak primitivni, glupi ,pa zarukani se ne bi smeli oglašati. Sram te bodi. Samo sramoto delaš ,markon, , naj te ne zgrabijo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.