https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Ansambel Greh in Željko Bebek zabavali občinstvo v Lendavi

Lendava , 25.08.2024 ob 12:00  

Predzadnja sobota v avgustu ni ponudila le pristnega vzdušja ob dišečih kotlih, pač pa tudi pestro celodnevno dogajanje ter večernim koncertnim dogajanjem. Obiskovalce so zvečer zabavali Ansambel Greh in Željko Bebek.


Bogračfest je skozi ves dan skupaj z večernim delom pritegnil številne obiskovalce, ki so lahko občudovali kuharje pri delu na ulici ter se udeležili spremljevalnega programa.

Na celodnevnem dogajanju v starem mestnem jedru je za zabavo skrbela mlada zasesba Sp!cy, zaključil pa ga je koncert Ansambla Greh in Žaljka Bebeka na prireditvenem prostoru pri hotelu Cubiss.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2024 ob 12:30 Lendavski nadvojvoda gost

      Evo,spet opice Horvatske,ustašija ,klavci.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2024 ob 14:03 Lendavčan1 gost

      Vsaka čast Lendava,nevoščljivi pa uživajte.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2024 ob 15:26 gost

      Nasledne leto pa Džo Maračič Maki in Tereza Kesovija v duetu. Će sta še živa. Jebem jaz te organizatorje v usta, ki vsako leto na bogračfest in Lendavsko trgatev vabijo to odsluženo hrvatijo k nam. Organizator mora biti trdi ustaš po srcu. Še en dokaz, da Lendava že kar nekaj let ni Slovenija, pol je Lendva Magyarok, drugi del pa Medžimurec trdi kurec. Vprašajte se, zakaj se Lendavski slovenci množično selimo iz Lendave.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.08.2024 ob 15:26 gost

      To še za bruh ni.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.08.2024 ob 17:41 žigažaga gost

      Žgal je Bebek dobro. Še boljše pa jaz Madžarico od madžarska strana na avtobusna stanica. Tista beli flek ni vapno je moja najmanjši del telesa.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.08.2024 ob 17:42 gost

      Motiš se, naslednjo leto na Bogračijadi nastopa Vesna Pičkarovič, na Lendavski trgatvi pa Petar Grašo in Dule Crnomarkovič, tak, da biče fešta, žur do jutranjih ur. Medjimurci so obečali ka prinesejo tudi Hrvatske zastave, da se vidi gde i kamo spada Lendava. Sramota Lendavska, sram vas je pripeljati kak slovenski kvalitetni bend v stilu Mi2, Orlek, Pop design, da ne govorim o Siddharti, Big Foot Mami, Dan D itd, to je pa za lendavske organizatorje ne višja šola ampak doktorat.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.08.2024 ob 17:42 gost

      Je bilo dosti bruhanja?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.